Elektrohuset AS

Etter mange års erfaring med salg av installasjonsmateriell har vi siden oppstarten i 2006 opparbeidet oss stor kompetanse og god forståelse av det norske installatør markedet. Dette gjenspeiler alt fra vareutvalg, - til den gode kvaliteten du finner på alle våre produkter.

Hos El-Grossisten bryr vi oss om våre kunder og samarbeidspartnere. Vi lytter til kundens behov, og hver dag jobber vi for å gjøre våre kunder fornøyde, dette gjennom å levere produkter med høy kvalitet til rett tid og riktig pris. Hos El-Grossisten spør vi alltid oss selv hva vi kan gjøre bedre og hvordan vi kan opprettholde og videreutvikle gode kunderelasjoner. Dette er en kontinuerlig utvikling gjennom investering i ny og bedre teknologi og kompetanseheving blant våre ansatte

Vareutvalg

Vi fører alt av kjente merkevarer inne el-installasjon og belysning, og det meste lagerføres i våre lokaler på Vestby og I Kristiansund.

Våre kunder

Kundene til El-Grossisten AS er i all hovedsak installatører og industrikunder over hele landet, i tillegg selger vi til en del til andre grossister og offentlige virksomheter

Gewiss

I 2019 ble El-Grossisten AS valgt som distributør av Gewiss- produkter i Norge.

Vi lagerfører belysning, kapslinger, industrikontakter, ladere for el-bil, skap og sikringsmateriell mm fra Gewiss.

Vår avdeling i Kristiansund

I 2017 kjøpte El-Grossisten AS Aage Dall Engros AS. Firmaet Aage Dall har lange tradisjoner som strekker seg helt tilbake til 1970 årene. Selskapet ble stiftet av Hr. Aage Dall og har helt siden da drevet under samme navn, noe vi fortsetter med. Et bredt produktsortiment har vært og er vår styrke, men hovedvekten er produkter som benyttes under elektroinstallasjon i bolig, og innen industri/marin industri. Vi har også i Kristiansundsavdelingen et bredt utvalg innen batteri til alle formål, vi er et av landets største utleveringslager for Exide Sønnak-batterier.

Møt våre ansatte

Øyvind P. S. Dulong

Daglig leder/eier og innkjøper

Morten

Markedssjef belysning

Nyansatt med hovedansvar for belysning, og er den som er ansvarlig for alle storkundene som vi har. På fritiden så er det MC med akseldrift, (Goldwing), og Rock som er greia, Morten er nemlig å finne bak tangentene i bandet Free Electric Band, et band bestående av bare fagfolk.

Avtal møte med Morten

Martin

Digitale medier

Martin har som sin hovedoppgave å sørge for at nettbutikkene er oppe, at alt fungerer, og i tillegg ansvarlig for kampanjer og annonsering. Martin er en travel kar, masse å henge fingrene i, når barna ikke krever oppmerksomhet så kan det være litt vask og detailing av bilen.

Glenn

Lageransvarlig Vestby

Arbeidshest!! Glenn jobber hele tiden, rolig fyr, stresser ikke, har full kontroll, men på fritiden er det full fokus på sykling, terrengsykling for å være mer presis, "når det som er foran deg kommer imot deg i full fart, er det viktig å beholde roen sier Glenn", og er det noe han greier så er det å holde roen.

Øystein

Altmuligmann Vestby

Øystein jobber med design, nettbutikker, pakker varer, redigerer bilder, fotograferer, lager filmer, og pussig gitt, det gjør han på fritiden også. I tillegg til kone, barn, hus, så har han tid til å produsere musikk i sitt lille private studio. Altså altmuligmann.

Fredrik

Altmuligmann Kristiansund

Selger, rådgiver, lagermann, praktisk anlagt, drømmemann sier samboeren, Fredrik gjør en fremragende jobb på jobb, også på fritiden, Når resten av husstanden har lagt seg er Fredrik å finne bak spakene ved et miksebord på et eller annet "vannhull" i Kristiansund, da er ikke navnet Fredrik, men derimot DJ no Freeze, der også er kundene fornøyd sies det.

Odd Jonas

Avdelingsleder Kristiansund

Odd Jonas startet hos Aage Dall Engros AS, som i 2017 ble oppkjøpt av El-Grossisten AS, han er ansvarlig for avdelingen i Kristiansund, og i tillegg mye annet for El-Grossisten. Odd Jonas har også "fritid" den fylles stort sett med Word Press, Zpider, Google Analytics, kunderelasjoner og musikk. Når våren kommer drømmer han om båt, men det blir stort sett med drømmen.